Vergaderen bij Fletcher Hotels
Succesvol vergaderen op de mooiste locaties van Nederland

Vraag een offerte aan

De zaken even de zaken laten

Bent u op zoek naar een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Wilt u uw bijeenkomst combineren met een sportieve of creatieve activiteit, zodat de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Wij bieden tal van inspirerende mogelijkheden die daar aan kunnen bijdragen.

Met het uitgebreide aanbod aan activiteiten bij Fletcher Hotels, maakt u van uw bijeenkomst een onvergetelijke dag. Bekijk een selectie van de activiteiten die Fletcher Hotels te bieden heeft. Laat u inspireren!

 


 

Strand activiteiten

Een teambuiliding activiteit op het strand is een unieke ervaring. Terwijl u met uw team sportief en actief bezig bent, kunt u genieten van de omgeving en het uitzicht op de mooiste plekjes aan de Nederlandse kust.

Hotel-Restaurant Amerlander Kaap biedt diverse strandactiviteiten aan zoals kajakken, vliegeren, boogschieten, beachgolf, raften, beachvolleybal of een 6-kamp. Voor een workshop Kitevliegeren of het Sport-Strand-Spel-Spektakel kunt u terecht bij Beachhotel Zuiderduin in Westkapelle.

Outdoor activiteiten

De mogelijkheden voor outdoor activiteiten zijn eindeloos. Kies voor een rustige activiteit waarbij u de omgeving leert kennen of ga juist voor een meer uitdagende activiteit om de teamband te versterken.

Vanuit Hotel Veldenbos en De Mallejan kunt u op verschillende manieren de mooiste plekjes bezoeken. Ontdek de Nederlandse bossen tijdens een boswandeling onder leiding van een boswachter, volg een GPS wandeling of fietstocht of kies voor een dropping in een limo of landrover. Bij Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg kunt u de omgeving ontdekken met een buggy, solar of tandem.

Culinaire activiteiten

Wissel uw standaard bijeenkomsten af met een culinair uitstapje. Een borrel of diner is de ideale manier om uw bijeenkomst ontspannen af te sluiten. U kunt er ook voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met een culinaire workshop voor het gehele team. 

In Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht leert u heerlijke wijnen analyseren tijdens een wijnproeverij. Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg biedt eveneens een wijnproeverij aan maar u kunt hier ook terecht voor een workshop Gin en Tonic. Kiest u liever voor een activiteit waarbij u kunt genieten van een maaltijd? Een sushiworkshop bij Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier behoort ook tot de mogelijkheden.

Sport en spel

Door sport- en spelelementen aan uw activiteiten toe te voegen, wordt de teamspirit versterkt! Tot de mogelijkheden behoren spellen als Ik Hou van Holland of Stropers in de nacht bij Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen. Voor een meer actieve bezigheid kunt u terecht bij Hotel-Restaurant De Hunzebergen voor (midget)golf of bij Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg voor een cursus boogschieten.

Wilt u een extra sportieve break toevoegen aan uw bijeenkomst? Kies dan voor een bootcamp in de buitenlucht bij Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier.

Rondvaarten en rondleidingen

Een rondvaart of rondleiding is de ideale activiteit om de mooiste plekjes van Nederland te ontdekken. Vanuit Hotel-Restaurant Auberge de Kieviet brengt u gemakkelijk een bezoek aan de steden Leiden of Den Haag voor een speurtocht of een tocht in een TukTuk, cabrio of sloep. Breng een bezoek aan Amsterdam voor een rondvaart door de iconische grachten.

Bent u benieuwd wat Nederland op lokaal niveau voor moois te bieden heeft? Volg vanuit Hotel-Restaurant Prinsen een rondvaart door de Binnendieze of ontdek vestingstadje Heusden tijdens een rondleiding.

 


Verrijk uw bijeenkomst

Wilt u uw bijeenkomst uitbreiden met een van onze activiteiten? Bovenstaande, en vele andere activiteiten behoren tot de mogelijkheden. Op de hotel websites kunt u terecht voor meer informatie.

Neem contact op met onze sales afdeling via +3147 - 750 495 of sales@fletcher.nl om uw wensen aan te geven. Wij zullen er alles aan doen om uw bijeenkomst onvergetelijk te maken!

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.