De Bean Bag meeting, buitengewone bijeenkomsten door heel Nederland

Bij veel bedrijven staan creativiteit, transparantie en sociale binding hoog in het vaandel. Ook wij vinden dit erg belangrijk en willen dit dan ook zoveel mogelijk stimuleren. Om vergaderingen, trainingen en meetings nog effectiever te maken in deze aspecten introduceren we in steeds meer Fletcher Hotels het Buitengewone Bean Bag meeting arrangement!

Van brainstormsessie tot boardmeeting, een zitzak vergadering levert altijd resultaat! De te grote, in te felle kleuren en comfortabele stoelen stimuleren de inspiratie tijdens lange meetings en trainingen. Dit buitengewone arrangement is niet alleen bij meerdere hotels te organiseren, maar komt ook met een Fletcherweer garantie.

Een buitengewone bijeenkomst organiseren?

Graag horen we uw wensen en stellen we een offerte op maat op. Neem hiervoor contact op met: sales@fletcher.nl, of bel naar 0347 329 092 (ma t/m vr. 09.00 - 17.00)

Contact aanvragen

Alle Fletcher hotels op de kaart

8,0

Alternatieve aantal nachten

Alternatieve kamerkeuze

vanaf
vanafp.p.

Meer informatie

 • Deelnemende hotels

Login of registreer voor uw zakelijk tarief.

Meer informatie

Fletcher Hotel-Restaurant Erica****

Berg en Dal, Gelderland

 • Nabij Nijmegen
 • Ontdek het bosrijke Berg en Dal
 • Culinair à la carte restaurant Villa

Op zoek naar een meeting- of eventlocatie nabij Nijmegen? Fletcher Hotel-Restaurant Erica is de ideale bestemming voor u. Het hotel beschikt over acht multifunctionele zalen die samen een totale capaciteiten voor 900 personen hebben. Van kleinschalige vergadering tot grootschalig congres, er is hier altijd een geschikte opstelling voor uw bijeenkomst. Als zakelijke gast is er in en rond het hotel ook genoeg te doen. Na de vergadering een drankje nuttigen of een potje biljarten? De omgeving verkennen of een uitstapje maken naar Nijmegen? Het kan hier allemaal! Laat u verrassen door de mogelijkheden.

  

Login of registreer voor uw zakelijk tarief.

Meer informatie

Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen****

Zeegse, Drenthe

 • Midden in de Drentsche Aa
 • Verken het gebied per mountainbike
 • Culinair à la carte restaurant Paviljoen Duinoord

Op zoek naar een unieke setting voor uw vergadering of bijeenkomst? Ontdek Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen! Dit hotel is gelegen midden in de Drentsche Aa en biedt heel het jaar rond een inspirerend uitzicht vanuit de 12 multifunctionele zalen. Met 78 hotelkamers is er voor u en uw gezelschap ruimte genoeg voor een zakelijke overnachting en bij het restaurant Paviljoen Duinoord voor heerlijke hapjes, drankjes en diners. Laat u inspireren door de mogelijkheden bij deze unieke locatie.

  

Login of registreer voor uw zakelijk tarief.

Meer informatie

Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug****

Rijssen, Overijssel

 • Gelegen nabij Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug
 • Volg een mountainbike clinic
 • Culinair à la carte restaurant

Op zoek naar een inspirerende locatie voor uw bijeenkomst in Overijssel? Ontdek wat Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug te bieden heeft. Deze locatie beschikt over acht multifunctionele vergader- en feestzalen welke geschikt zijn voor ieder type meeting of event. Plan leuke teambuildingactiviteiten zoals wandelingen door de natuur of een mountainbike clinic en geniet van het omliggende groen. Het hotel heeft 54 comfortabele hotelkamers en een culinair à la carte restaurant, waarmee u garant staat voor een onbezorgd zakelijk verblijf. Laat u inspireren door de mogelijkheden.

  

Login of registreer voor uw zakelijk tarief.

Meer informatie

Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude****

Velsen-Zuid, Noord-Holland

 • Uniek gelegen midden in Recreatiegebied Spaarnwoude
 • Sla een balletje op grootste golfbaan van Europa
 • Culinair à la carte restaurant

Op zoek naar een centraal gelegen locatie omringd door natuur? Ontdek de mogelijkheden bij Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude. Het hotel ligt midden in het recreatiegebied Spaarnwoude net buiten Haarlem. In het hotel vindt u negen multifunctionele zalen met een capaciteit tot 200 personen, wat het geschikt maakt voor alle soorten bijeenkomsten. Ook vindt u in de omgeving de grootste golfbaan van Europa, welke ook op zakelijk gebied interessant kan zijn. Laat u inspireren door de zakelijke mogelijkheden.

  

Login of registreer voor uw zakelijk tarief.

Meer informatie

Fletcher Landgoed Hotel Renesse****

Renesse, Zeeland

 • Gevestigd op Landgoed Moermond
 • Watersporten op het Grevelingenmeer
 • Culinair à la carte restaurant

Een bijeenkomst organiseren op een inspirerende locatie? Omringd door natuur, naast Slot Moermond en op korte afstand van de kust vind u Fletcher Landgoed Hotel Renesse. Deze meeting en vergaderlocatie in Zeeland beschikt over acht multifunctionele vergaderzalen met capaciteit tot 120 personen en welke geschikt zijn voor ieder type bijeenkomst. In het restaurant gelegen in een voormalige Orangerie kunt u tevens goed terecht voor zakelijke doeleinden. Ontdek de mogelijkheden en laat u inspireren door de unieke locatie.

  

Login of registreer voor uw zakelijk tarief.

Meer informatie

Fletcher Wellness-Hotel Trivium****

Etten-Leur, Noord-Brabant

 • Gelegen in een natuurrijke omgeving Biesbosch
 • Ontdek de indoor skihal
 • Culinair à la carte restaurant

Een vergadering of bijeenkomst organiseren in Brabant? Bekijk de mogelijkheden bij Fletcher Wellness-Hotel Trivium. Met 10 multifunctionele zalen welke een capaciteit tot 350 personen hebben, is deze locatie geschikt voor elk soort bijeenkomst. Door de ligging vlak langs de A58 is het hotel ook zeer goed te bereiken. Voor een zakelijk uitstapje zijn ook genoeg opties. Als bedrijfsuitje indoor skiën, de natuur ontdekken of een tripje naar Breda maken? Bij Fletcher Wellness-Hotel Trivium kan dit alles en nog veel meer. De zakelijke mogelijkheden zijn hier eindeloos.

  

Login of registreer voor uw zakelijk tarief.

Meer informatie

Fletcher Parkhotel Val Monte****

Berg en Dal, Gelderland

 • Gelegen nabij de Ooijpolder
 • Verken bijzondere natuurplekjes per mountainbike
 • Culinair à la carte restaurant Panorama

Op zoek naar een rustige natuurrijke locatie voor uw meeting of evenement? Ontdek de zakelijke mogelijkheden bij Fletcher Parkhotel Val Monte, gelegen midden tussen de bossen! Het hotel heeft 13 multifunctionele zalen met capaciteit tot 450 personen en een uitzicht op de groene omgeving waar u tijdens uw meeting inspiratie uit op kan doen. Organiseer bij mooi weer buiten teambuildingactiviteiten of ontdek de omgeving. Met 126 hotelkamers heeft hotel ook meer dan genoeg ruimte voor een zakelijke overnachten voor u en uw gasten. Van vergadering tot congres, uw event staat bij Fletcher Parkhotel Val Monte garant voor succes!

  

Login of registreer voor uw zakelijk tarief.

Meer informatie

Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel****

Schoorl, Noord-Holland

 • Gelegen in de Schoorlse Duinen
 • Ga op pad met De Zonnetrein
 • Culinair à la carte restaurant KannuniK

Op zoek naar een unieke locatie voor uw bijeenkomst? Ontdek de mogelijkheden bij Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel. Het hotel in Schoorl is dankzij de acht multifunctionele zalen met capaciteit tot 140 personen geschikt voor elk soort meeting of event. Met de 86 comfortabele hotelkamers en het à la carte Restaurant KanunniK is u en uw gezelschap een onbezorgd zakelijk verblijf gegarandeerd. Het hotel ligt midden tussen de duinen op korte afstand van de kust en is daarom een interessante locatie voor een inspirerende bijeenkomst. Uw meeting of event staat hier garant voor succes.

  

Login of registreer voor uw zakelijk tarief.

Meer informatie

Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem****

Doorwerth, Gelderland

 • Gelegen aan de rand van de Veluwe
 • Ontdek de omgeving met de e-chopper
 • Culinair à la carte restaurant

Van kleinschalige vergadering tot grootschalige beurs, Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem is de locatie voor u! Met 23 multifunctionele zalen en tien hectare aan buitenterrein hebben we altijd een passende locatie voor uw bijeenkomst. De vier nabije snelwegen maken het hotel zeer goed te bereiken. Het hotel heeft 117 comfortabele hotelkamers en ruim 300 parkeerplaatsen, wat een zakelijke overnachting goed mogelijk maakt. Het grote aanbod aan zalen en terrein, de aangename faciliteiten en ruime opties voor sport en recreatie maken Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem de ideale meeting en event locatie nabij Arnhem.

 

Login of registreer voor uw zakelijk tarief.

Meer informatie

Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn****

De Bult, Overijssel

 • Gelegen nabij Giethoorn
 • Ideale plek voor fiets- en wandeltochten
 • Culinair à la carte restaurant

Een meeting of event organiseren op een locatie omringd door natuur? Bekijk het aanbod bij Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn. Het hotel biedt zeven multifunctionele feest- en vergaderzalen aan met een capaciteit tot 180 personen, welke geschikt zijn voor elk type vergadering of evenement. Organiseer uw vergadering op het water en verken de kanalen van Giethoorn, maak mooie wandelingen door de natuur en doe eindeloze inspiratie op. Wanneer u een bijeenkomst organiseert bij Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn, dan is een onbezorgd zakelijk verblijf gegarandeerd.
 

 

Login of registreer voor uw zakelijk tarief.

Meer informatie

Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag****

Leidschendam, Zuid-Holland

 • Gelegen dichtbij het centrum van Den Haag
 • Verken te voet het stadcentrum Den Haag
 • Culinair à la carte restaurant Chiparus

Een bijeenkomst organiseren in of nabij Den Haag? Ontdek de mogelijkheden bij Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag. De instapklare en flexibele zalen bieden een maximale capaciteit tot 400 personen. De 96 moderne hotelkamers en 800 parkeerplaatsen garanderen een onbezorgde zakelijke overnachting voor u en uw gezelschap. Voor hapjes, drankjes, borrels en diners wordt u graag geholpen bij Restaurant Chiparus, ook op zakelijk gebied. De aangename faciliteiten, ruime capaciteit en centrale ligging maken Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag de ideale locatie voor elk type bijeenkomst.

  

Login of registreer voor uw zakelijk tarief.

Meer informatie

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg****

Wageningen, Gelderland

 • Gelegen aan de rand van de Veluwe
 • Direct aan Arboretum de Dreijen
 • Culinair à la carte restaurant Belmonte

Zorgeloos een bijeenkomst organiseren in de omgeving van Wageningen? Het moderne Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg is de locatie voor u! De vijf instapklare zalen met capaciteit tot 800 personen zijn geschikt voor elk type vergadering of event. Het hotel met 108 moderne comfortabele kamers  beschikt over alle faciliteiten voor een zorgeloos zakelijk bedrijf. Breid uw bijeenkomst uit naar het buitenterrein en 360o panoramaterras met bijvoorbeeld een zakelijk diner of personeelsfeest en maak de ervaring buitengewoon. Raak geïnspireerd door de eindeloze mogelijkheden.

  

Login of registreer voor uw zakelijk tarief.

Meer informatie

Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof****

Winterswijk, Gelderland

 • Midden in het prachtige Achterhoekse landschap
 • Maak een natuurwandeling door Winsterswijk
 • Culiniare hotspot Bar Bistro DuCo

Een meeting of event organiseren in Winterswijk? Ontdek het zakelijke aanbod bij Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof. Het hotel beschikt over vier multifunctionele vergader- en feestzalen met capaciteit tot 250 personen, welke geschikt zijn voor ieder type bijeenkomst. De locatie beschikt ook over de culinaire Bar Bistro DuCo Winterswijk waar u met het shared dining concept ook heerlijk zakelijk kunt dineren met uw collega’s en zakelijke relaties. Ook vind u in het hotel vier bowlingbanen welke zich perfect lenen voor teambuildingsessies. Dankzij de 69 comfortabele hotelkamers kunt u tijdens of na uw bijeenkomst ook aangenaam tot rust komen. De mogelijkheden zijn hier oneindig, dus laat u vooral inspireren.

  

Login of registreer voor uw zakelijk tarief.

Meer informatie

Fletcher Landgoed Hotel Avegoor****

Ellecom, Gelderland

 • Uniek gelegen midden op de Veluwe
 • Maak een natuurwandeling door de Veluwe
 • Culinaire à la carte restaurant

Een vergadering of evenement organiseren op een plek omringd door natuur? Ontdek de mogelijkheden bij Fletcher Landgoed Hotel Avegoor. Dit karakteristieke landgoed hotel ligt midden in de bossen en heeft 15 multifunctionele feest- en vergaderzalen, welke inzetbaar zijn voor ieder soort bijeenkomst. Een vergadering met boswandeling, een feest omringd door natuur, een plenaire meeting met uitsplitsingen naar sub-ruimtes, de mogelijkheden zijn eindeloos! Een bijeenkomst georganiseerd bij de unieke en karakteristieke locatie Fletcher Landgoed Hotel Avegoor zal onvergetelijk zijn.

 

Login of registreer voor uw zakelijk tarief.

Meer informatie

Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe****

Deurne, Noord-Brabant

 • Gelegen nabij Natuurpoort de Peel
 • Ideale plek voor fiets- en wandeltochten
 • Culinaire hotspot Bar Bistro DuCo

Op zoek naar een unieke locatie voor uw vergadering of event? Laat u inspireren door Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe, gelegen in een waar voormalig klooster. Met een ruim aantal flexibel in te richten zalen en een prachtig buitenterrein is deze locatie perfect voor elk soort bijeenkomst. Met 99 comfortabele kamers en culinaire hoogstandjes van Bar Bistro DuCo Deurne kunt u hier ideaal zakelijk overnachten met uw collega's. Met een capaciteit voor zo een 300 personen en alle faciliteiten die u zich kunt wensen staat uw meeting of event bij Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe garant voor succes.

  

Login of registreer voor uw zakelijk tarief.

Meer informatie

Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort****

Amersfoort, Utrecht

 • Gelegen nabij het centrum van Amersfoort
 • Beklim de top van Onze Lieve Vrouwetoren
 • Culinaire à la carte restaurant

Een meeting of event organiseren nabij Utrecht en in een groene omgeving? Ontdek de oneindige mogelijkheden bij Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort. De 17 multifunctionele zalen zijn geschikt voor ieder type bijeenkomst, hebben een prachtige daglichtinval en een inspirerend uitzicht op de Utrechtse Heuvelrug. Met 94 comfortabele kamers en een culinair à la carte restaurant is een onbezorgde zakelijke overnachting gegarandeerd. Ontdek de Utrechtse Heuvelrug en organiseer teambuildingactiviteiten in de groene omgeving. Laat u inspireren door de unieke vergader- en eventlocatie Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort.

 

Login of registreer voor uw zakelijk tarief.

Meer informatie

Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle****

Epe, Gelderland

 • Gelegen midden in de Veluwse bossen
 • Volg een workshop bamboe bouwen
 • Culinair à la carte restaurant

Op zoek naar een inspirerende meeting- of eventlocatie in een groene omgeving? Zoek dan niet verder, bij Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle bent u aan het juiste adres! Het hotel beschikt over 18 multifunctionele feest- en vergaderzalen met capaciteit tot 270 personen, wat het de ideale locatie maakt voor elk soort bijeenkomst. Met 137 comfortabele kamers en een culinair à la carte restaurant is een onbezorgde zakelijke overnachting gegarandeerd. De groene omgeving zal ongetwijfeld sfeer toevoegen aan uw vergadering of evenement. Laat u verrassen door de mogelijkheden.

  

Login of registreer voor uw zakelijk tarief.

Meer informatie

Fletcher Resort-Hotel Zutphen****

Zutphen, Gelderland

 • Gelegen tussen de Veluwe en de Gelderse Achterhoek
 • Volg een tennisclinic
 • Culinair à la carte restaurant

Een meeting of event organiseren in een groene omgeving? Fletcher Resort-Hotel Zutphen is de ideale vergaderlocatie voor elke bijeenkomst. Het hotel beschikt over 12 multifunctionele vergaderzalen met een capaciteit van 200 personen. De locatie is gelegen tussen de Veluwe en de Gelderse Achterhoek en wordt omringd door groen. In de omgeving is ook genoeg te doen. Volg bijvoorbeeld een tennisclinic, handboogschietworkshop of ontdek de groene omgeving, ook als zakelijke gast. Van vergadering tot beurs, er is altijd wel een passende zaal bij Fletcher Resort-Hotel Zutphen.

  

Login of registreer voor uw zakelijk tarief.

Meer informatie

Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp****

Wolfheze, Gelderland

 • Midden op de Veluwe 
 • Unieke locatie voor een workshop schapendrijven
 • Culinaire à la carte restaurant

Een meeting of event organiseren met uitzicht op inspirerende natuur? Dan bent u bij Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp aan het juiste adres. Naast moderne zalen beschikt het hotel ook over de Glazen Kas en de Orangerie, waar u vast en zeker inspiratie op kan doen. Ook kunt u uitstekend barbecueën in de groene tuin om de teamgeest te versterken. Met 101 comfortabele kamers en een à la carte restaurant komt u ook zeker niets te kort bij een zakelijke overnachting met uw collega's. Bij de unieke locatie Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp staat uw vergadering of event garant voor succes.

 

Login of registreer voor uw zakelijk tarief.

Meer informatie

Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven****

Leende, Noord-Brabant

 • Gelegen in het Leenderbos ten zuiden van Eindhoven
 • Verken het natuurgebied het Leenderbos op de e-bike
 • Culinair Brasserie Jagershorst

Organiseert u een bijeenkomst in het gastvrije Brabant? Bekijk dan snel Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven! De negen zalen en capaciteit voor 600 personen het hotel een geschikte locatie voor elk type bijeenkomst. De 89 comfortabele hotelkamers bieden genoeg ruimte voor een zakelijke overnachting voor uw gezelschap en de ligging vlak naast de A2 maakt het zeer goed te bereiken. Voor een lekker hapje en drankje of een heerlijk zakendiner helpt de keukenbrigade van Brasserie Jagershorst u graag. Uw vergadering of event bij Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven staat garant voor succes.

 

 

Login of registreer voor uw zakelijk tarief.

Meer informatie

Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill****

Mill, Noord-Brabant

 • Gelegen nabij Nijmegen 
 • Ontdek de Brabantse Peel en het gezellige Mill
 • Culinair Restaurant London Street

Bent u op zoek naar een meeting- of evenementenlocatie nabij Nijmegen? Ontdek de zakelijke mogelijkheden bij Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill. Het hotel beschikt over een vergaderzaal en een multifunctionele zaal met capaciteit tot 300 personen, wat deze locatie geschikt maakt voor elk soort bijeenkomst. De locatie beschikt over 59 comfortabele kamers, het culinaire Restaurant London Street en een eigen Wellness, perfect voor een meerdaags zakelijk verblijf. Het hotel ligt op minder dan 15 minuten van de A73 en op minder dan 20 minuten van Nijmegen, wat het goed te bereiken maakt. Laat u verrassen door de mogelijkheden. Een bijeenkomst georganiseerd bij Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill staat garant voor succes!

  

Login of registreer voor uw zakelijk tarief.

Meer informatie

Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch****

Rosmalen, Noord-Brabant

 • Gelegen aan de rand van Den Bosch
 • Rondvaart door de Binnendieze
 • Culiniair à la carte restaurant

Een centraal gelegen locatie nodig voor uw bijeenkomst? Bekijk dan snel het zakelijke aanbod bij Fletcher Hotel-Restaurant ’s-Hertogenbosch! Het hotel is centraal gelegen naast de snelweg en is daarom zeer goed te bereiken via de A2, de A59 en de A65. Met 15 multifunctionele en flexibel in te richtte zalen en een capaciteit tot 600 personen is dit de ideale locatie voor elk soort meeting of event. Het hotel heeft 86 comfortabele kamers en een culinair à la carte restaurant waar u ook zakelijk heerlijk gebruik van kunt maken. Ons enthousiaste team staat graag voor u klaar.

  

Login of registreer voor uw zakelijk tarief.

Meer informatie

Fletcher Hotel-Restaurant Mooi Veluwe ****

Putten, Gelderland

 • Gelegen op de Veluwe
 • Ontdek de omgeving met de e-chopper
 • Culinair à la carte restaurant De Seizoenen

Inspiratie opdoen vanuit de natuur? Bij het sfeervolle Fletcher Hotel-Restaurant Mooi Veluwe bent u aan het juiste adres! De 11 vergaderzalen hebben prachtig uitzicht op de groene bossen die het hotel omringen. Het hotel heeft 86 kamers, waarin u met al uw collega’s goed zakelijk kan overnachten en door de centrale ligging is het hotel zeer goed te bereiken. Voor een hapje, drankje of diner zijn er meerdere smakelijke opties bij restaurant De Seizoenen. Uw vergadering of event bij Fletcher Hotel-Restaurant Mooi Veluwe zal uw gasten en collega’s verfrist naar huis sturen.

  

Login of registreer voor uw zakelijk tarief.

Meer informatie

Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof ****

Berg en Dal, Gelderland

 • Gelegen tussen de heuvels van Berg en Dal
 • Direct aan natuurreservaat de Duivelsberg
 • Culinair Restaurant Holthurnsche Hof

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw meeting of event? Laat u inspireren door groene heuvellandschappen van Berg en Dal op de Neder-Germaanse Limes, wat ook Werelderfgoed is! Het congrescentrum van het sfeervolle Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof is geschikt voor elk soort bijeenkomst. Ook kunt u uitbreiden naar het buitenterrein, wat ongetwijfeld sfeer zal toevoegen aan uw meeting of event. De 57 moderne hotelkamers en het culinaire à la carte restaurant garanderen u een onbezorgd zakelijk verblijf. Ontdek de mogelijkheden van deze unieke en historierijke locatie!

 


 

Login of registreer voor uw zakelijk tarief.

Meer informatie

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein****

Kerkrade, Limburg

 • Nabij het drielandenpunt en Maastricht
 • Ontdek de omgeving met de e-bike
 • Culinair à la carte restaurant

Net als de ridders van de ronde tafel samenkomen in een kasteel? Ontdek de mogelijkheden bij Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein! Dit unieke historierijke 14e-eeuwse kasteel zet een ongeëvenaarde sfeer voor uw meeting of event. Het hotel heeft acht vergaderzalen, maar natuurlijk kunt u ook uw evenement ook uitbreiden naar de kasteeltuin. Het hotel heeft 45 comfortabele kamers en een eigen culinair à la carte restaurant, wat u een aangenaam zakelijk verblijf garandeert. Een bijeenkomst op deze unieke locatie zal de geschiedenisboeken waard zijn.

  

Login of registreer voor uw zakelijk tarief.

Meer informatie

Fletcher Landhotel De Borken****

Dwingeloo, Drenthe

 • 6 vergaderzalen
 • Maximale capaciteit: 200
 • Eigen parkeergelegenheid

Op zoek naar een unieke locatie voor uw meeting of evenement? Bekijk het aanbod bij Fletcher Landhotel de Borken, gelegen in het dorpje Dwingeloo wat in 2012 was uitgeroepen tot het groenste dorp van Europa! Dit sfeervolle hotel heeft zes multifunctionele zalen met een maximum capaciteit van 250 personen, welke toepasselijk zijn voor elk type bijeenkomst van vergadering tot beurs. De locatie is omgeven door het mooie Drentse landschap, wat u bijvoorbeeld met een wandeling of andere teambuildingactiviteit kunt ontdekken. Laat u verrassen door de Drentse gezelligheid en ontdek de mogelijkheden.

 

Login of registreer voor uw zakelijk tarief.

Meer informatie

Fletcher Hotel-Restaurant De Wipselberg-Veluwe****

Beekbergen, Gelderland

 • Omringd door de prachtige Veluwse bossen
 • Ontdek het evenemententerrein
 • Culinair à la carte restaurant

Op zoek naar een unieke one stop venue voor uw bijeenkomst? Ontdek het zakelijke aanbod bij Fletcher Hotel-Restaurant De Wipselberg-Veluwe! Dit karakteristieke hotel beschikt over 16 zalen met capaciteit tot 150 personen, maar ook over een enorm buitenterrein waarnaar u uw meeting of event kunt uitbreiden. De locatie is aan alle kanten omgeven door natuur waaruit u voldoende inspiratie kunt opdoen. Organiseer bij het hotel teambuildingactiviteiten zoals boswandelingen, een potje tennis en bos golfen. Het hotel is centraal gelegen langs de A50 en is daardoor goed bereikbaar. U vindt bij dit hotel alles wat u nodig heeft voor een geslaagde bijeenkomst.

  

Login of registreer voor uw zakelijk tarief.

Meer informatie

Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel****

Uden, Noord-Brabant

 • Gelegen aan de natuurgebied De Maashorst
 • Ontdek het klimpark
 • Culinaire hotspot Bar Bistro DuCo

Een meeting of event organiseren met leuke activiteiten? Ontdek de veelzijdigheid van Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel. Naast een aantal flexibel in te delen zalen beschikt het hotel onder andere over een activiteiten terrein met klimpark en eigen bowlingbanen. Met 50 kamers is er genoeg ruimte voor een zakelijke overnachting en bij Bar Bistro DuCo kunt u genieten van culinaire hoogstandjes. Een vergadering of event bij het unieke Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel staat garant voor succes.

  

Login of registreer voor uw zakelijk tarief.

Meer informatie

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord***

Oisterwijk, Noord-Brabant

 • Gelegen ten midden van de Parel van Brabant
 • Diverse wandel- en fietsroutes door het bosrijke gebied
 • Culinaire à la carte restaurant

Een vergadering of evenement organiseren in Brabant? Bekijk de mogelijkheden bij Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord. Dit gastvrije hotel ligt als pareltje verscholen tussen de Brabantse bossen. Van presentaties tot seminars, met tien multifunctionele feest- en vergaderzalen met capaciteit tot 120 personen zal er altijd wel een passende ruimte zijn voor uw bijeenkomst. Doe inspiratie op uit de natuur doormiddel van het mooie uitzicht vanuit de vergaderzalen of maak bijvoorbeeld mooie boswandelingen als teambuildingactiviteit. Eén ding is zeker, uw meeting of event bij Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord zal niets ontbreken.

 

Login of registreer voor uw zakelijk tarief.

Meer informatie

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf****

Noordwijk, Zuid-Holland

 • Gelegen aan de kust
 • Ideale plek voor fiets- en wandeltochten
 • Culinair à la carte restaurant

Uw meeting of event organiseren op een unieke locatie gelegen aan de kust? Ontdek het zakelijke aanbod bij Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf. Deze locatie beschikt over zes multifunctionele zalen met een capaciteit tot 250 personen en is geschikt voor ieder soort bijeenkomst. Het hotel is op loopafstand gelegen van het strand en is het ideale startpunt voor leuke wandelroutes en leuke activiteiten, waar u ook as zakelijke gast plezier van kunt hebben. Na een drukke dag kunt u aanschuiven in het culinaire à la carte restaurant, kunt u heerlijk borrelen aan de bar en komt u ’s avonds goed tot rust in een van de 41 comfortabele hotelkamers. Laat u inspireren op deze sfeervolle locatie.

  

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies.

Fletcher Hotels gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om de website nog gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer in ons cookiebeleid.  Indien u niet akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies, kunt u dit instellen via uw Browser. Meer info